عرفان سیرنگ فعال رسانه ای در یادداشتی نوشت:در شهری زندگی میکنیم که جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر در آن زندگی میکنند و نیمی از این جمعیت را زنانی تشکیل میدهند که اکنون نیازمند توجه هرچه بیشتر شهرداری و مدیران شهری هستند!
شهردار محترم و اعضای شورای شهر باید نهایت تلاششان را برای فراهم کردن امکانات ورزشی و تفریحی برای مادران و دختران رشتی انجام دهند اما چگونه؟!
همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اگر ما امروز بخواهیم برای زنان کشورمان، یک حرکت حقیقی و اساسی بکنیم، تا زنان بتوانند به وضع مطلوب خودشان برسند، باید به احکام اسلامی نظر داشته باشیم و از آن الهام بگیریم.برای ما، روش را احکام اسلام معین میکند» ما نیازمند آن هستیم که در پیش برد اهدافمان در حوزه ورزش بانوانِ شهر رشت به احکام اسلامی دقت بیشتری داشته باشیم و از تصمیمات گذشته درس بگیریم و اشتباهاتمان را تکرار نکنیم!
پارک بانوان منظریه تنها پارکِ بانوان شهر رشت است که در سال ۱۳۸۲ ساخته شده است و با توجه به وضعیت کنونی شهر رشت و فرهنگی که در وضعیت نامطلوبی به سر میبرد و شاهد اقدامات نابخردانه و از سَرِ جوانی و کم تجربگی از سوی عدهای در پارکهای سطح شهر هستیم، نیاز است تا فکرهایمان را روی هم بریزیم و برای مسئله « پارک ورزشی بانوان» چارهای بیاندیشیم تا شاید بتوانیم جلوی آسیبی که به فرهنگ شهرمان وارد میشود را بگیریم…!
به خاطر دارم یکی از فعالان فرهنگی شهر رشت در جلسهای حضور پیدا کردند و گلایه کردند که چرا زمانیکه بانوان در حال ورزش با لباس آستین کوتاه هستند آقایانی برای رنگ کردن تجهیزات پارک وارد آنجا میشوند؟ و حتی گفتند این موضوع را به جناب #رضویان هم اطلاع دادند اما تغییری در این خصوص رخ نداده است!(البته این موضوع برای زمان اغتشاشات است)
زمانیکه ما بتوانیم شهر را در مسیر اخلاق قرار بدهیم دیگر کمتر از قبل شاهد ناهنجاریها در سطح شهر خواهیم بود.
بنظرم با توجه به شرایط کنونی نیاز هست تا حداقل یک پارک دیگر برای بانوان در سطح شهر تعبیه شود و از شهردار محترم و اعضای شورای شهر رشت میخواهم تا با جدیت این موضوع را دنبال کنند.
ثبت دیدگاه